Χουλουσί Ακάρ: Η τρομοκρατία εντός κι εκτός της χώρας θα ηττηθεί
NewsroomΗ Τουρκία θα νικήσει την τρομοκρατία τόσο εντός της χώρας όσο και στο εξωτερικό, διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας της χώρας Χουλουσί Ακάρ.
Οι τρομοκράτες στο εσωτερικό της χώρας έχουν εξουδετερωθεί σε μεγάλο βαθμό, είπε ο Ακάρ μιλώντας σε βετεράνους και συγγενείς στρατιωτών που σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος, στην επαρχία Άγκρι, στο ανατολικό τμήμα της χώρας.
«Δεν θα επιτρέψουμε κανέναν τρομοκρατικό διάδρομο στη βόρεια Συρία» σημείωσε ο Ακάρ, αναφερόμενος στους YPG/PKK. «Όλος ο κόσμος το γνωρίζει αυτό», υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρχουν Τούρκοι στρατιώτες σε αυτόν τον διάδρομο για την ασφάλεια της χώρας.
Αργότερα σήμερα, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι η Τουρκία ολοκλήρωσε τις προετοιμασίες εναντίον τρομοκρατικών στόχων στη Μανμπίτζ της Συρίας και ανατολικά του Ευφράτη. «Ο τουρκικός στρατός δεν θα θέσει σε κίνδυνο τη χώρα μας σε καμία περίπτωση» υπογράμμισε.
- Τι αλλάζει σε Instagram και Facebook μετά την ιστορική δίκη στις ΗΠΑ
- Καύσωνας διαρκείας με 40άρια και ισχυρά μελτέμια - Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς
- Πέθανε η σπουδαία Γιαγιόι Κουσάμα σε ηλικία 97 ετών – Η ζωή μιας καλλιτέχνιδας που δεν έμοιαζε με καμία άλλη
- Πέθανε στη φυλακή ο «κυνηγός των κρανίων» - Ποιος ήταν ο Βρετανός δολοφόνος Τζον Σουίνι