Αθωώθηκε ο Μπερλουσκόνι για την υπόθεση «Μπούγκα μπούγκα»: Τον κατηγορούσαν για δωροδοκία
NewsroomΤο δικαστήριο του Μιλάνου αθώωσε σήμερα τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και άλλα 27 άτομα για την κατηγορία δωροδοκίας και χρηματισμού, με στόχο την ψευδομαρτυρία.
Η υπόθεση αφορούσε την γνωστή υπόθεση "Μπούγκα μπούγκα" και φερόμενη προσπάθεια του Καβαλιέρε, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, να χρηματίσει σειρά νέων γυναικών με στόχο να καταθέσουν ότι επρόκειτο μόνον για απλά δείπνα, χωρίς καταβολή χρημάτων και σεξουαλικές συνευρέσεις.
Με την σημερινή απόφαση αθωώθηκε και η πρωταγωνίστρια των δείπνων αυτών, η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, μαζί με άλλες 20 νέες γυναίκες
Η εισαγγελία του Μιλάνου είχε ζητήσει την καταδίκη του Μπερλουσκόνι σε έξι χρόνια κάθειρξη και την καταβολή σχεδόν 11 εκατομμυρίων ευρώ.
"Πρόκειται για πληρέστερη αθώωση, έπειτα από άλλες δύο δικαστικές αποφάσεις με ίδιο περιεχόμενο, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι", δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του "Καβαλιέρε".
- Μαραζώνει το ΕΣΥ: Μαζικές αποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια - 20.000 κενά σε οργανικές θέσεις
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη για οικονομία, ενέργεια και Στενά του Ορμούζ- Αύριο η συνάντηση των ευρωπαίων ηγετών
- Πώς η παραίτηση Κεντ γίνεται τροχοπέδη για τον Τραμπ ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών
- Η ακρίβεια που μεταδίδεται παντού και στα πάντα, η δικαστική κίνηση που «ψήνει» ο Σαμαράς για τις υποκλοπές και η άγρια κόντρα μεταξύ Δούκα και Χριστοδουλάκη