Κόσμος|03.03.2019 13:03
Brexit: 70 βουλευτές των Εργατικών λένε «Όχι» σε δεύτερο δημοψήφισμα
NewsroomΈως και 70 βουλευτές των αντιπολιτευόμενων Εργατικών δεν επιθυμούν ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit, όπως δήλωσε σήμερα η βουλευτής των Εργατικών Κάρολαϊν Φλιντ.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέσα στην εβδομάδα οι Εργατικοί δήλωσαν ότι θα στήριζαν ένα δεύτερο δημοψήφισμα προκειμένου να προσπαθήσουν να αποφευχεθεί μια έξοδος από την ΕΕ χωρίς συμφωνία ή να εφαρμοστεί η συμφωνία στην οποία κατέληξε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι με το μπλοκ.
«Νομίζω ότι υπάρχουν περίπου 60-70 βουλευτές των Εργατικών που είναι το ίδιο έντονα αντίθετοι σε ένα δεύτερο δημοψήφισμα όπως και εγώ», είπε η Φλιντ, η οποία εκλέγεται σε μια περιοχή της Βρετανίας που ψήφισε υπέρ της εξόδου από την ΕΕ στο δημοψήφισμα του 2016.
Διαβάστε ακόμη
- Μεγάλη φωτιά σε τουριστικά σκάφη στους Παξούς - Βίντεο από το σημείο
- ΣΤΑΣΥ: Η Ελλάδα του 2026 φοβάται ακόμη τα χρώματα του ουράνιου τόξου
- Απίστευτη εικόνα στη Λέσβο: Αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στον αεροδιάδρομο
- Κοκαΐνη σε 14χρονη, στρατολόγηση μαθητών και διακίνηση σε σχολεία - Πώς δρούσε το κύκλωμα των Βορείων Προαστίων