Κόσμος|20.02.2023 16:38

Μαντλίν ΜακΚάν: Εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους απέκτησε η 22χρονη που ισχυρίζεται πως είναι το εξαφανισμένο παιδί - Οι «αποδείξεις» που αναρτά

Newsroom

Ενώ οι γονείς της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν ακόμα αναζητούν απαντήσεις για το παιδί τους, μια κοπέλα κάνει ντόρο στα social media γράφοντας πως είναι το εξαφανισμένο εδώ και πολλά χρόνια κοριτσάκι.

Πριν λίγες ημέρες, μια 22χρονη από την Πολωνία με το όνομα Τζούλια Βέντελ άνοιξε λογαριασμούς στο TikTok και το Instagram με την ονομασία «@iammadeleinemcann» και έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες ακολούθους που παρακολουθούν όσα ανεβάζει και συγκεκριμένα πάνω από 600.000 μόνο στο Instagram.

 

 

 

Σε βίντεο και φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ισχυρίζεται ότι έχει ένα στίγμα στο μάτι της και μια φακίδα στο πόδι της στα ίδια σημεία με τη μικρή Μαντλίν, ενώ ανεβάζει εικόνες της που συγκρίνεται με το παιδί.

 

 

Όπως αναφέρει στην τελευταία της ανάρτηση, η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚάν επικοινώνησαν μαζί της και αποδέχθηκαν να υποβληθεί σε test DNA για την εξακρίβωση των ισχυρισμών της.

Πάντως, το ποσοστό να  πρόκειται πράγματι για τη μικρή Μαντλίν είναι εξαιρετικά μικρό. Η 22χρονη πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος μιας και η Μαντλίν γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα θα ήταν 19 ετών.

 

Η ίδια επίσης ισχυρίστηκε πως, σε πολύ μικρή ηλικία, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν Γερμανό παιδόφιλο, ο οποίος ήταν ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν το 2007.

Η 22χρονη υποστήριξε πως δε γνώριζε για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, μέχρις ότου ξεκίνησε να ρωτάει στους γονείς της για τα παιδικά της χρόνια. «Οι αναμνήσεις είναι πολύ θολές και όταν μίλησα για αυτές με τους γονείς μου, τα πράγματα δεν ταίριαζαν. Πάντα προσπαθούσαν να αλλάξουν θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο δάσκαλός μου στο σχολείο είπε ότι δεν πήγαινα πάντα στο σχολείο, αλλά οι γονείς μου επιμένουν ότι πήγαινα» συνέχισε. «Μετά από όλη αυτή τη σύγχυση, άρχισα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι συνέβη στη Μαντλίν Μακάν και συνέδεσα τις τελείες. Είναι τόσο αγχωτικό να προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους να με πιστέψουν», υποστήριξε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μικρή ΜαντλίνΜαντλίν ΜακΚανειδήσεις τώραεξαφάνιση