Κόσμος|23.02.2023 20:17

Qatar Gate: Ο Παντσέρι λέει ότι η Καϊλή πήρε 250.000 ευρώ από το Κατάρ για να εκλεγεί ευρωβουλευτής – Τι είπε ο Δημητρακόπουλος

Newsroom

Για ισχυρισμό του Αντόνιο Παντσέρι ότι η Εύα Καϊλή πήρε 250.000 ευρώ έκανε λόγο μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN ο συνήγορος της ευρωβουλευτή που παραμένει προφυλακισμένη για το σκάνδαλο Qatar Gate, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Αν λοιπόν πήρε αυτά τα χρήματα, είναι χρήματα τα οποία αφορούν παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος, σύμφωνα με ειδική διάταξη, δεν είναι δηλαδή δωροδοκία, δηλαδή πολύ μικρό αδίκημα», επισήμανε.

Παράλληλα, ο κ. Δημητρακόπουλος επιβεβαίωσε τη γνησιότητα του εντάλματος που δημοσίευσε το Politico, που εμφανίζει την Εύα Καϊλή ως πρόσωπο με κεντρικό ρόλο στην υπόθεση Qatar Gate, ωστόσο, όπως τονίζει ο ίδιος, συντάχθηκε με προχειρότητα.

«Τη στιγμή που εκδίδεται αυτό το ένταλμα συλλήψεως, κατηγορία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση η κ. Καϊλή δεν είχε. Βλέπετε πόσο πρόχειρα συντάχθηκε το ένταλμα συλλήψεως. Η κατηγορία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση έγινε πριν μία εβδομάδα, που κατέθεσε ένας από τους μεγαλύτερους ψεύτες, που ακούει στο όνομα Αντόνιο Παντσέρι», τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μιχάλης Δημητρακόπουλοςειδήσεις τώραΕύα ΚαϊλήQatar Gate