Κόσμος|24.02.2023 20:00

Δάγκωσε, έκοψε τη γλώσσα του επίδοξου βιαστή της και την παρέδωσε στην Αστυνομία - Πρωτοφανής υπόθεση στη Γαλλία

Newsroom

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Γαλλία όταν μία γυναίκα η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης δάγκωσε, έκοψε τη γλώσσα του δράστη και την παρέδωσε στην Αστυνομία ως αποδεικτικό στοιχείο.

Η 57χρονη γυναίκα δήλωσε ότι έβγαζε βόλτα το σκύλο της στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου στην Αβινιόν της Γαλλίας, όταν ένας άνδρας γύρω στα 30 άρχισε να την ακολουθεί.

Όπως ανέφερε, την πλησίασε, προσπάθησε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει με τη βία, ενώ παράλληλα γλίστρησε τα χέρια του στο παντελόνι της. Μετά από πάλη, η γυναίκα δάγκωσε τη γλώσσα του επιτιθέμενου και επέστρεψε στο σπίτι της. Στη συνέχεια η ίδια και ο γιος της την παρέδωσαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Συνελήφθη ο δράστης και αρνείται τις κατηγορίες

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος κατάγεται από την Τυνησία και λέγεται ότι ζει παράνομα στη Γαλλία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει άμεση δίκη και είναι υποχρεωμένος να εγκαταλείψει τη Γαλλία, φέρεται να είπε στους αξιωματούχους ότι η γυναίκα ήταν αυτή που του επιτέθηκε, σύμφωνα με το France Bleu.

Το περιστατικό είναι παρόμοιο με μια πρόσφατη ισπανική υπόθεση όπου μια γυναίκα έκοψε το πέος του επίδοξου βιαστή της.

Το ζευγάρι, και οι δύο με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, εργαζόταν μαζί σε ένα μπαρ στο Sant Andreu de la Barca κοντά στη Βαρκελώνη.

Ο άνδρας φέρεται να προσπάθησε να βιάσει τη γυναίκα, η οποία στη συνέχεια του έκοψε το πέος σε αντίποινα.

Η ανώνυμη γυναίκα επικοινώνησε με την Αστυνομία για να παραδεχτεί την επίθεσή της και ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για επείγουσα επέμβαση, ώστε οι γιατροί να επιχειρήσουν να επανασυνδέσουν το πέος του.

Και οι δύο συνελήφθησαν από την ισπανική αστυνομία. Ο άνδρας κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού, ενώ η γυναίκα για επίθεση και ακρωτηριασμό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραέγκλημαΓαλλία