Κόσμος|25.02.2023 13:19

Σοκαριστικό περιστατικό στη Φλόριντα: Μαθητής ξυλοκόπησε καθηγήτρια επειδή του πήρε το Nintendo Switch

Newsroom

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου 17χρονος μαθητής φέρεται να ξυλοκόπησε καθηγήτρια, επειδή κατάσχεσε το Nintendo Switch, που κουβαλούσε μαζί του στο μάθημα. 

Σε βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο 17χρονος φαίνεται να τρέχει προς τη γυναίκα και να την ρίχνει κάτω. Στη συνέχεια τη χτυπά μέχρι που συνάδελφος της τον απομακρύνει από πάνω της. Η καθηγήτρια μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει.

«Ο μαθητής δήλωσε ότι ήταν αναστατωμένος με το θύμα επειδή του πήρε το Nintendo Switch κατά τη διάρκεια του μαθήματος», ανέφερε η αστυνομία.Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο 17χρονος ρωτούσε επανειλημμένα, εάν θα αφεθεί ποτέ ελεύθερος κι όταν δεν έπαιρνε απάντηση κλωτσούσε το γραφείο.

Ο έφηβος παραδόθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Ανηλίκων και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακούργημα. Οι επικεφαλής του σχολείου ανέφεραν σε ανακοίνωση τους πως«Η ασφάλεια των μαθητών και του προσωπικού μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε πλήρως με τις τοπικές Αρχές στα πλαίσια της έρευνας». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μαθητήςειδήσεις τώραΗΠΑσχολείοΦλόριντα