Κόσμος|04.03.2019 21:02

Η «κατάρα» του Άαρον Ράμσεϊ ξαναχτύπησε-Μετά τον Κιθ Φλιντ ο Λουκ Πέρι

Γιάννης Πολίτης

Η...«κατάρα» του Άαρον Ράμσει ξαναχτύπησε. Ο Ουαλός άσος της Άρσεναλ σκόραρε απέναντι στην Τότεναμ και σήμερα έφυγαν από τη ζωή δύο διάσημοι. Ο Κιθ Φλιντ και ο Λουκ Πέρι.

Αυτή η...«κατάρα» έκανε την εμφάνισή της το 2009 και σύμφωνα με αυτή όταν βάζει γκολ ο παίκτης της Άρσεναλ κάποιος διάσημος πεθαίνει. Το πρώτο περιστατικό της...«κατάρας» σημειώθηκε όταν τρεις μέρες μετά το γκολ που έβαλε απέναντι στην Πόρτσμουθ πέθανε ο γερουσιαστής Τεντ Κένεντι. Το 2011 ο Ράμσει σκοράρει εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη ο Οσάμα Μπιν Λάντεν σκοτώνεται κατά τη διάρκεια συμπλοκής με Αμερικανούς στρατιώτες στα βόρεια του Ισλαμαμπάντ. 

Η...«κατάρα» είχε και συνέχεια καθώς μετά το γκολ που σκόραρε τον Οκτώβριο πέθανε ο Στηβ Τζομπς, ενώ λίγες μέρες μετά σκόραρε εναντίον της Μαρσέιγ και την επόμενη πέθανε ο Μουαμάρ Καντάφι. 

Η «μακάβρια» λίστα της...«κατάρας» του Άαρον Ράμσει περιλαμβάνει και άλλους θανάτους μεταξύ των οποίων είναι οι εξής: Γουίτνεϊ Χιούστον, Ρέι Γουίλιαμς, Μπόρις Μπερεζόφκσι, Πολ Γουόκερ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ντέιβιντ Μπάουι, Άλαν Ρίκμαν, Νάνσι Ρίγκαν, Μπρους Φόρσάιθ, σερ Κεν Ντον, Στίβεν Χόκιν και Ερικ Μπίστοου, Κιθ Φλιντ.

O Λουκ Πέρι ήταν το 18 «θύμα» της κατάρας του...

ΑρσεναλκατάραΆαρον Ράμσεϊ