Κόσμος|08.03.2023 19:22

Σάλος με γνωστή τικ τόκερ που τύλιξε το παιδί της σε μεμβράνη - Παρενέβη η πρόνοια

Newsroom

Την παρέμβαση της πρόνοιας προκάλεσε βίντεο που ανέβασε η γνωστή tik toker Savannah Glembin, το οποίο δείχνει την ίδια και τον σύζυγο τους να τυλίγουν τον δύο ετών γιο τους σε μεμβράνη.

«Ο γιος μας έχει αφαιρεθεί από εμάς έως ότου η πρόνοια αξιολογήσει το σπίτι μας, επειδή δημοσίευσα ένα βίντεο με τον σύζυγό μου και τον γιο μου να παίζουν», είπε η μητέρα του αγοριού.

Στο βίντεο  φαίνεται σύζυγό της Glembin να σπρώχνει στο παιδί στο κρεβάτι τους, ενώ αυτό είναι σφιχτά τυλιγμένο από το λαιμό και κάτω με μεμβράνη.

Ο πατέρας, που φοράει στρατιωτική στολή γελάει, αλλά ο μικρός κλαίει και μοιάζει τρομοκρατημένος. Η μητέρα ακούγεται να λέει στο βάθος: «Αν έχετε ένα γκρινιάρικο νήπιο όλη μέρα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος».

Το βίντεο προκάλεσε σάλο και κατέβηκε από τη σελίδα της Glembin, ωστόσο ορισμένοι χρήστες πρόλαβαν και αποθήκευσαν αποσπάσματα. (Δείτε απόσπασμα εδώ). 

Η δημοφιλής tik toker στο νέο βίντεο, που ανέβασε,  ανέφερε ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της και υποστήριξε ότι ο μικρός διασκέδαζε. 

«Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου δημοσιεύοντας αυτό το βίντεο. Ειλικρινά και αληθινά γελούσε και χαμογελούσε και βγήκε από το πλαστικό σε λιγότερο από πέντε λεπτά», είπε χαρακτηριστικά. 

«Αυτό το βίντεο διαστρεβλώθηκε κατά κάποιο τρόπο [και είχε ως αποτέλεσμα] οι άνθρωποι να νομίζουν ότι κακοποιούμε το παιδί μας. Αλλά γελούσε και χαμογελούσε και ήταν απλώς ένα αστείο πράγμα που έκανε ο Χανκ επειδή ο Γκάνερ έμπαινε στη σόμπα εκείνη την ημέρα και προσπάθησε να βάλει ένα πιρούνι σε μια πρίζα», πρόσθεσε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κακοποίηση ανηλίκουβίντεοειδήσεις τώραΠρόνοια