Κόσμος|12.03.2023 23:47
Ρωσία: Σε «στρατό με ιδεολογία» θέλει να μετατρέψει τη Wagner ο Πριγκόζιν
NewsroomΟ ιδρυτής και επικεφαλής της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Wagner δήλωσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε σήμερα ότι έχει φιλοδοξίες να μετατρέψει την ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία του σε έναν «στρατό με ιδεολογία» που θα πολεμά για δικαιοσύνη στη Ρωσία.
«Μετά την κατάληψη της Μπαχμούτ η επανεκκίνηση»
«Μετά την κατάληψη της Αρτεμόβσκ (Μπαχμούτ), θα ξεκινήσει μια επανεκκίνηση», δήλωσε ο Πριγκόζιν σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Telegram. «Συγκεκριμένα, θα αρχίσουμε να στρατολογούμε νέα άτομα από τις περιφέρειες».
«Η ιδιωτική στρατιωτική οργάνωση Wagner πρέπει να μετατραπεί από έναν ιδιωτικό, τον καλύτερο, στρατό στον κόσμο που είναι ικανός να υπερασπιστεί το κράτος, σε έναν στρατό με ιδεολογία. Και αυτή η ιδεολογία είναι ο αγώνας για δικαιοσύνη»
- Το OPEN αποκαλύπτει παραλίγο τραγωδία στη Χαμοστέρνας τον Δεκέμβριο: Συρμός έπεσε σε ΙΧ - Δεν είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι
- Συνελήφθησαν αστυνομικοί για βασανιστήρια και ξυλοδαρμό κρατουμένου - Ανάμεσά τους αξιωματικός
- «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί»: Χιλιάδες πολιτών στο κέντρο της Αθήνας για το δυστύχημα στα Τέμπη
- ΑΠΕ: Τι φέρνει η νέα μεταρρύθμιση για τη χωροθέτηση - Προβλήματα για «δυνατούς λύτες»
- Μη αναστρέψιμη βλάβη στους ελέφαντες που κουβαλούν τουρίστες - Η σοκαριστική φωτογραφία
Διαβάστε ακόμη
- Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
- Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
- Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
- ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)