Κόσμος|14.03.2023 20:59

Συνεργείο του BBC βρέθηκε μια «ανάσα» από ρωσική επίθεση - Το συγκλονιστικό βίντεο

Newsroom

Συνεργείο του BBC βρέθηκε μια «ανάσα» από το σημείο ρωσικής επίθεσης, εν ώρα ρεπορτάζ και η συγκλονιστική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο. Οι δημοσιογράφοι του μέσου έκαναν θέμα για εργαζόμενους στην ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία.

Στα σοκαριστικά πλάνα φαίνεται η δημοσιογράφος Victoria Zhuhan να γονατίζει κοντά σε έναν τοίχο και ένας άνδρας να την προστατεύει καθώς πύραυλος εξερράγη κοντά στη Χερσώνα.

Κάτοικοι και εθελοντές, έντρομοι, άρχισαν να τρέχουν όταν ο πρώτος πύραυλος χτύπησε. Με την πρόσκρουση του δεύτερου πυραύλου, ο οποίος προσγειώθηκε ακόμη πιο κοντά στην ομάδα του BBC, ακούστηκαν κραυγές, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Τότε, ακούστηκε ένας άνδρας να φωνάζει «πηγαίνετε από εκεί», πριν τρέξει προς ένα μαύρο αυτοκίνητο. Δύο από αυτούς μπήκαν μέσα, αλλά ο άνδρας φώναξε ξανά λέγοντας: «Πηγαίνετε από εκεί. Ακούστε με, κινηθείτε προς τα εκεί».

Ένας άλλος άνδρας, πιθανότατα ο McGregor που βιντεοσκοπούσε την επίθεση, απάντησε: «θα μπω σε αυτό εδώ», καθώς έτρεχε προς το δεύτερο αυτοκίνητο.

Ο εθελοντής Kostiantyn Tytarenko, ο οποίος βιντεοσκοπούσε επίσης, είπε σε ένα βίντεο: «Φεύγουμε. Υπήρξε μια επίθεση πυροβολικού μόλις τώρα. Ήταν τόσο ισχυρή. Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο».

Κανείς δεν σκοτώθηκε στις παραπάνω επιθέσεις, σύμφωνα με τις ουκρανικές Αρχές.

Το σοκαριστικό βίντεο

BBCεπίθεσηπόλεμοςΟυκρανίαΡωσίαειδήσεις τώρα