Κόσμος|27.03.2023 05:45

Τούρκοι καλούν καρκινοπαθείς από τα Δωδεκάνησα για νοσηλεία σε ιδιωτικά νοσοκομεία - «Έχουν δει την αδυναμία μας», λέει η πρόεδρος των ασθενών

Newsroom

Την ώρα που τα νοσοκομεία στην Κω και τη Ρόδο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και το ακτινοθεραπευτικό κέντρο δεν λειτουργεί ακόμα και με αποτέλεσμα καρκινοπαθείς ασθενείς να μην μπορούν να παραμείνουν στο νησί για τις θεραπείες τους, μια ιδιωτική κλινική στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας ξεκίνησε καμπάνιας διαφήμισης για τις θεραπείες της.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», η χορηγούμενη διαφήμιση της τουρκικής ιδιωτικής κλινικής Acibadem, με παραρτήματα στην Ολλανδία, στη Βουλγαρία και στη Βόρεια Μακεδονία, καλεί τους Δωδεκανήσιους στα ελληνικά, να συμπληρώσουν μια φόρμα για να λάβουν δωρεάν γνώμη για τη θεραπεία του καρκίνου τους παρέχοντας μάλιστα όπως αναφέρεται έκπτωση 50% στα δρομολόγια Kos -Bodrum!

«Έχουν δει την αδυναμία που υπάρχει στα Δωδεκάνησα» δήλωσε στο OPEN, η πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου Μαρία Κρητικού. Δείτε τι λέει η ίδια για όσα συμβαίνουν.

καρκινοπαθείςΡόδοςειδήσεις τώραΤουρκίανοσοκομεία