Νετανιάχου: Σοβαρή υπόθεση τρομοκρατίας - Οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας απέτρεψαν χτύπημα
NewsroomΣτην εξάρθρωση του κυκλώματος τρομοκρατίας που ετοίμαζε «χτύπημα» στην Αθήνα, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου ο οποίος έκανε λόγο για «σοβαρή υπόθεση τρομοκρατίας» που «επιτυχημένα οι ελληνικές αρχές απέτρεψαν».
«Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε σήμερα στην Ελλάδα είναι ένα σοβαρό θέμα που αποτράπηκε με επιτυχία από τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας» αναφέρει αρχικά ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.
«Ήταν μια επιπλέον απόπειρα του Ιράν να διαπράξει τρομοκρατία εναντίον ισραηλινών και εβραϊκών στόχων στο εξωτερικό. Μετά την έναρξη της έρευνας για τους υπόπτους στην Ελλάδα, η Μοσάντ παρείχε συνδρομή πληροφοριών για την αποκάλυψη της δομής, των μεθόδων εργασίας της και της σύνδεσης με το Ιράν. Η έρευνα αποκάλυψε ότι η δομή που λειτουργούσε στην Ελλάδα αποτελεί μέρος ενός εκτεταμένου ιρανικού δικτύου που διευθύνεται από το Ιράν και εκτείνεται σε πολλές χώρες. Η Μοσάντ, μαζί με τους εταίρους της στην κοινότητα, εργάζεται ακατάπαυστα για να αποτρέψει τις ιρανικές απόπειρες επιθέσεων σε όλο τον κόσμο» σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση.
- Εκλογές 2023: Τα προεκλογικά … συνθήματα και διλήμματα της κυβέρνησης - Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες της 21 Μαΐου
- Πώς εξαρθρώθηκε το κύκλωμα τρομοκρατίας που ετοίμαζε χτύπημα στην Αθήνα - Η πληροφορία από το εξωτερικό και... οι πιθανές νέες συλλήψεις
- Εκλογές 2023: Τι θα ισχύσει με τις εξετάσεις στα σχολεία – Θα επηρεαστούν οι Πανελλήνιες;
- Κτηματολογικά Γραφεία: Εικόνες ντροπής με ουρές, καυγάδες και… χαρτούρα - Στις 7.000 οι ακαταχώρητες πράξεις μόνο στην Αθήνα!
- Ν. Καραμούζης (SMERC): Τα σχέδια για τo Patmos Aktis Suites & Spa και οι επόμενες επενδυτικές κινήσεις
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
- Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
- Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
- Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ