Επέστρεψε στη Βραζιλία ο Μπολσονάρου
NewsroomΈπειτα από διαμονή τριών μηνών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ζαΐχ Μπολσονάρου επέστρεψε σήμερα στη Βραζιλία για πρώτη φορά μετά την ήττα του στις προεδρικές εκλογές με αντίπαλο τον Λούλα, αποφασισμένος να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας.
Ο ακροδεξιός πρώην πρόεδρος , που ερευνάται από τη δικαιοσύνη για πολλές υποθέσεις, κινδυνεύει να του ασκηθούν διώξεις και, σε περίπτωση που καταδικαστεί, να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης ή ακόμη και να του απαγορευθεί να συμμετέχει στην πολιτική, περιπλέκοντας το πολιτικό παιχνίδι για τον αριστερό διάδοχό του, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα.
Ο Μπολσονάρου, πρόεδρος της Βραζιλίας από το 2019 ως το 2022, έφθασε στο διεθνές αεροδρόμιο της Μπραζίλια λίγο πριν από τις 07:00 (13:00 ώρα Ελλάδας), προερχόμενος από το Ορλάντο της Φλόριντα.
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους