Κόσμος|02.04.2023 21:52

Φρίκη στη Μόσχα: 14χρονη προσέλαβε κακοποιούς για να δολοφονήσουν τη μητέρα της – Ήταν μπροστά στο αιματηρό περιστατικό

Newsroom

Ένα 14χρονο κορίτσι συνελήφθη στη Μόσχα της Ρωσίας, κατηγορούμενη ότι προσέλαβε δολοφόνους για να σκοτώσουν τη μητέρα της, αφού εκείνη φέρεται να της απαγόρευσε να βλέπει τον φίλο της. Το πτώμα της Αναστασίας Μιλοσκάγια, 38 ετών, βρέθηκε τυλιγμένο σε πλαστικό και πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων- έφερε σημάδια ξυλοδαρμού και στραγγαλισμού.

Η 14χρονη κατηγορείται ότι διέταξε, μαζί με έναν 15χρονο, τη δολοφονία κατά παραγγελία της ανύπαντρης μητέρας της. Ο άλλος ανήλικος ζούσε στο διαμέρισμα της οικογένειας και εικάζεται ότι είναι ο σύντροφος της κόρης.

Η ρωσική αστυνομία υποψιάζεται ότι το ζευγάρι πλήρωσε δύο άλλους εφήβους για να σκοτώσουν τη μητέρα της κοπέλας. Ο λόγος; Η μητέρα είχε προσπαθήσει να διώξει το αγόρι από το σπίτι γιατί αποτελούσε κακή επιρροή για την κόρη της.

Η κόρη και ο φίλος της κατηγορούνται ότι άφησαν τους «συνεργούς» τους να μπουν στο διαμέρισμα. Ήταν παρόντες όταν οι φερόμενοι ως δολοφόνοι φέρονται να επιτέθηκαν στη γυναίκα την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της.

Στη συνέχεια οι δράστες άφησαν το πτώμα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν η κόρη και ο νεαρός. Δύο ημέρες αργότερα επέστρεψαν και αφαίρεσαν το πτώμα πάνω σε ένα αυτοσχέδιο φορείο και το πέταξαν σε έναν κοντινό κάδο απορριμμάτων στη Μόσχα, αλλά ένας επιστάτης βρήκε το πτώμα το επόμενο πρωί.

Η Ερευνητική Επιτροπή ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα και ο φίλος της σκόπευαν να ζήσουν από τις οικονομίες της μητέρας της, που ξεπερνούσαν τις 30.000 λίρες στερλίνες (667.259,05 πέσος).

Οι ύποπτοι, ηλικίας μεταξύ 14 και 17 ετών, κατηγορούνται για φόνο ή συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία. Θα κρατηθούν σε κέντρο κράτησης ανηλίκων για ένα μήνα εν αναμονή των ερευνών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αστυνομίαειδήσεις τώραανήλικηΜόσχαδολοφονία