Κόσμος|04.04.2023 12:57

Και επίσημα τέλος στην υπόθεση της Πολωνής που ισχυρίστηκε πως είναι η μικρή Μαντλίν - Αρνητικό το τεστ DNA

Newsroom

Τέλος μπήκε στην υπόθεση της νεαρής Πολωνής που ισχυριζόταν πως είναι η μικρή Μαντλίν καθώς τα αποτελέσματα του τεστ DNA που ζητούσε βγήκαν και αποδεικνύουν πως δεν είναι το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το 2007 σε ηλικία 3 ετών, ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία.

Η Τζούλια Γουέντελ, έγινε διάσημη αφού ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να είναι η Μαντλίν, επικαλούμενη ομοιότητα στην εμφάνιση.

Αφού έκανε ντόρο στα social media, κερδίζοντας εκατομμύρια ακολούθους και πιθανώς να γέννησε ελπίδες για να μπει ένα τέλος στην υπόθεση που έχει σοκάρει τον πλανήτη, τα αποτελέσματα του DNA βγήκαν μετά από εβδομάδες αναμονής και είναι αυτά που υποψιάζονταν πολλοί. Αρνητικά.

Όπως αναφέρει η Mirror, το τεστ επιβεβαίωσε πως είναι από την Πολωνία, με λιθουανικές και ρουμάνικες ρίζες.

«Είναι 100% βέβαιο πως είναι από την Πολωνία», δήλωσε η Φία Τζοχάνσον, ιδιωτική ερευνήτρια και… μέντιουμ που βοηθάει την Τζούλια.

Η Τζοχάνσον δήλωσε ότι όσα έκανε η Τζούλια δεν ήταν μάταια και υποστηρίζει ότι η αναζήτηση της για απαντήσεις βοήθησε στο να προχωρήσει η αναζήτηση της έρευνας για την Μαντλίν.

Η 21χρονη είχε ισχυριστεί ότι έχει πολύ λίγες παιδικές αναμνήσεις και λέει ότι είναι καχύποπτη για τους γονείς της επειδή δεν έχει δει ποτέ φωτογραφία της μητέρας της έγκυο.

Η πραγματική της οικογένεια πάντως μιλά για ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοπέλα, η οποία μάλιστα, όπως αναφέρουν σε δήλωση, δεν δέχεται θεραπεία και δεν παίρνει τα φάρμακά της. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

DNAΜαντλίν ΜακΚανειδήσεις τώραΜικρή Μαντλίνεξαφάνιση