Κόσμος|04.04.2023 14:37
Έφοδος της βελγικής Αστυνομίας στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος - Κατάσχεσαν υπολογιστές για οικονομική απάτη
NewsroomΗ βελγική Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στα κεντρικά γραφεία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στις Βρυξέλλες την Τρίτη (4 Απριλίου), δήλωσε στη EURACTIV.com πηγή προσκείμενη στο θέμα.
«Βέλγοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στον πρώτο και τρίτο όροφο της έδρας του κόμματος», δήλωσε η ίδια πηγή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία κατάσχεσε υπολογιστές που σχετίζονται με οικονομική απάτη στην οποία φέρεται να εμπλέκεται προσωπικό του ΕΛΚ.
Δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τον σκοπό της επιδρομής, όπως αναφέρει η ίδια πηγή. Πηγή του ΕΛΚ δήλωσε στη EURACTIV ότι θα υπάρξει σχετική δήλωση αργότερα σήμερα.
- Κολωνός: Νέα αίτηση για συμπληρωματική κατάθεση από την 12χρονη - Κατονομάζει κι άλλα πρόσωπα
- Χαλκηδόνα: Νεκρή από πυροβολισμό στο κεφάλι η γυναίκα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο - Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
- Νέα επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου: Έρχονται έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία «Ilina»
- Απίστευτο περιστατικό στον Βόλο: Μπήκε σε δημόσιο κτίριο για να αυτοϊκανοποιηθεί - Τον «έπιασαν» οι εργαζόμενοι
- Πετρέλαιο: Πυροδοτεί ακρίβεια... διαρκείας - Μαύρα σύννεφα μέχρι και την άνοιξη του 2024
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
- «Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
- Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»