Κόσμος|04.04.2023 19:56

Φρίκη στη Φλόριντα: Ο πατέρας πέταξε το 2χρονο παιδί του σε λίμνη με αλιγάτορες – Κατηγορείται για τη δολοφονία και της συζύγου του

Newsroom

Συνταρακτικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση του 2χρονου παιδιού στη Φλόριντα, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στο στόμα ενός αλιγάτορα την περασμένη εβδομάδα.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των αστυνομικών της πόλης Σεντ Πίτερσμπουργκ, το 2χρονο αγόρι έριξε στη λίμνη ο ίδιος του ο πατέρας, ο οποίος μάλιστα κατηγορείται και για τη δολοφονία της μητέρας του.

Ο Thomas Mosley, 21 ετών, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού, σύμφωνα με τις ένορκες καταθέσεις.

«Λόγω των εξαιρετικά σοβαρών ισχυρισμών που περιβάλλουν αυτές τις τραγικές απώλειες, η έρευνά μας επικεντρώνεται επί του παρόντος στη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα γεγονότα και τις συνθήκες της υπόθεσης, καθώς και την ψυχική κατάσταση του πελάτη μας», ανέφερε σε δήλωσή της εκπρόσωπος της δημόσιας υπεράσπισης.

Ο Mosley φέρεται ότι «πέταξε ή τοποθέτησε» τον 2χρονο γιο του, Taylen, σε μια λίμνη, προκαλώντας «τραύματα» που προκάλεσαν τον θάνατο του παιδιού, σύμφωνα με μία από τις ένορκες καταθέσεις.

Ο Taylen είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος μετά την ανεύρεση της μητέρας του, της 20χρονης Pashun Jeffery, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της το απόγευμα της Πέμπτης με πολλαπλές μαχαιριές, όπως είχε δηλώσει προηγουμένως η αστυνομία.

Το βράδυ πριν βρεθεί η Jeffery, ο Mosley φέρεται να πήγε στο σπίτι της μητέρας του με «σοβαρές αμυχές και στα δύο χέρια και στα χέρια του που συνάδουν με τραύματα που προκλήθηκαν από ολίσθηση κατά τη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι» και εισήχθη σε νοσοκομείο, σύμφωνα με μια ένορκη βεβαίωση.

Την Πέμπτη, η οικογένεια της Jeffery πήγε να ελέγξει την κατάσταση της και φέρεται να είδε αίμα στο πεζοδρόμιο από το διαμέρισμά της, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση. Βρήκαν την Jeffery μέσα νεκρή με «εμφανή κοψίματα και μαχαιριές που ξεπερνούσαν τις 100 πληγές», σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση.

«Ένα αιματηρό δακτυλικό αποτύπωμα σε ένα μπουκάλι καθαρισμού το οποίο είχε τοποθετηθεί σκόπιμα κάτω από ένα κρεβάτι στον τόπο του εγκλήματος ταυτοποιήθηκε με τον (Mosley)», ανέφερε η ένορκη βεβαίωση. «Ένα αιματηρό αποτύπωμα παπουτσιού με έμβλημα 'Gucci' εντοπίστηκε στο πάτωμα του μπάνιου όπου βρέθηκε το θύμα», συνεχίζει η ένορκη κατάθεση.

Ο 2χρονος δεν βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το αγόρι.

Την επόμενη ημέρα, ένας αλιγάτορας εντοπίστηκε στο πάρκο Dell Homes, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Jeffery, με ένα αντικείμενο στο στόμα του, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν με μία μόνο σφαίρα το ερπετό και αυτό πέταξε το αντικείμενο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανασύρουν αυτό που ανακάλυψαν ότι ήταν το πτώμα του Τέιλεν, το οποίο ήταν άθικτο, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο αλιγάτορας υποβλήθηκε σε ευθανασία, προστίθεται στην ένορκη βεβαίωση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φλόριντααλιγάτοραςπατέραςδολοφονίαανήλικος