Κόσμος|05.04.2023 12:37

Ανατριχιαστικό βίντεο: Η δραματική διάσωση επιβατών από βανάκι το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες

Newsroom

Δεκατρείς άνθρωποι γλίτωσαν από ένα μικρό λεωφορείο στη Νότια Αφρική, όταν αυτό έπιασε φωτιά σε ένα πρατήριο καυσίμων. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο προάστιο Bramley, στο Γιοχάνεσμπουργκ, στις 27 Μαρτίου.

Τα πλάνα δείχνουν το φορτηγάκι, το οποίο περιγράφεται ως ταξί, στον προαύλιο χώρο του βενζινάδικου, όταν φλόγες αρχίζουν να ξεσπούν κάτω από τους μπροστινούς τροχούς. Ένας άνδρας στη θέση του συνοδηγού πασχίζει να ανοίξει την πόρτα, ενώ ένα άτομο πέφτει από το πίσω παράθυρο. 

Ο υπάλληλος του πρατηρίου βενζίνης Abdullah James, 36 ετών, σπεύδει ηρωικά στο παράθυρο του συνοδηγού και προσπαθεί να το τραβήξει ανοιχτό, ενώ άλλοι πηδούν από τα παράθυρα για να γλιτώσουν. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο άνδρας στη θέση του συνοδηγού δραπετεύει από το παράθυρο.

Άλλοι βοηθούνται να σωθούν ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πριν εκραγεί το μπροστινό μέρος του οχήματος. Οι υπόλοιποι επιβάτες τραβιούνται στη συνέχεια από το πίσω μέρος του βαν, ενώ ένας επιστρέφει για να αρπάξει γρήγορα ένα αντικείμενο από το διπλανό μέρος του φλεγόμενου οχήματος

Στη συνέχεια, ο James φαίνεται να τρέχει πίσω με έναν πυροσβεστήρα για να σβήσει τη φωτιά. Άλλα μέλη του προσωπικού έρχονται επίσης να βοηθήσουν. 

Δείτε το συνταρακτικό βίντεο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νότια Αφρικήφωτιά τώραφωτιάφορτηγό