Κόσμος|05.04.2023 23:11

ΗΠΑ: Επί ποδός οι Αρχές για το Trump Tower στο Σικάγο – Ένοπλη μπήκε με καραμπίνα στο κτίριο – Στο σημείο οι ειδικές δυνάμεις

Newsroom

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές του Σικάγο στις ΗΠΑ μετά από εισβολή ένοπλης στο Trump Tower. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι ειδικές δυνάμεις (SWAT) έχουν σπεύσει έξω από το κτίριο, το οποίο και έχουν «σφραγίσει».

Επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, η εφημερίδα Chicago Sun Times, αναφέρει ότι το περιστατικό είναι σε εξέλιξη στον 26ο όροφο του κτιρίου ενώ επισημαίνει ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική απειλή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως, στον 26ο όροφο του κτιρίου βρίσκεται το διαμέρισμα της γυναίκας, η οποία ακούστηκε να λέει, εισβάλλοντας στο Trump Tower, ότι «κουράστηκα να με κακοποιεί ο σύζυγός μου».

 Άγνωστο αν έχει συλληφθεί ή αναζητείται

Η εισβολή της οπλισμένης γυναίκας έγινε στις 11:35 το πρωί. Η αστυνομία προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποιο άλλο σχόλιο σχετικά με το αν αυτή έχει συλληφθεί ή αναζητείται εντός του πολυώροφου Trump Tower ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κλειδωθεί σε έναν χώρο εντός του κτιρίου.

Οι είσοδοι και έξοδοι του κτιρίου έχουν σφραγιστεί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΗΠΑTrump Towerειδήσεις τώραένοπληΣικάγο