Κόσμος|18.04.2023 22:00

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς

Newsroom

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς σε σπίτι στο Μέιν των ΗΠΑ και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς που σημειώθηκαν κατά μήκος ενός κοντινού διαπολιτειακού δρόμου. Η δημοσιογράφος του NewsCenterMaine, Jackie Mundry, ανέφερε ότι τα τέσσερα θύματα βρέθηκαν σε ένα σπίτι στο Bowdoin το πρωί της Τρίτης.

Στη συνέχεια ξέσπασαν πυροβολισμοί κατά μήκος του διαπολιτειακού 295, από τους οποίους τραυματίστηκαν άλλοι τρεις άνθρωποι. Οι αστυνομικοί λένε ότι ένας ύποπτος έχει συλληφθεί και ότι δεν υπάρχει πλέον απειλή για τους πολίτες.

Δεν έχουν προκύψει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα των θυμάτων και του δράστη, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για πιθανό κίνητρο και για το κατά πόσον οι τραυματίες της δεύτερης επίθεσης αποτέλεσαν στόχο το δράστη.

Σε κάθε περίπτωση, η πολιτειακή Αστυνομία του Μέιν συνεχίζει να ερευνά την περιοχή στην οποία συνελήφθη ο ύποπτος.

Η Λίζα Έρικσον δήλωσε στην Portland Press Herald ότι άκουσε πυροβολισμούς κοντά στο σπίτι της στο Yarmouth, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η γειτονιά της είχε γεμίσει από αστυνομικούς. Η Έρικσον δήλωσε ότι οι αστυνομικοί είπαν σε εκείνη και τους γείτονές της να μείνουν στα σπίτια τους.

Το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο του υπόπτου είχε αφεθεί κοντά στο σπίτι της γυναίκας.

πυροβολισμοίΗΠΑθάνατοιειδήσεις τώρα