Κόσμος|21.04.2023 07:15
Αντισημιτική επίθεση σε βάρος ανήλικου Εβραίου στις ΗΠΑ: Χάραξαν τη σβάστικα στην πλάτη του
NewsroomΕπίθεση με αντισημιτικά κίνητρα σε βάρος 17χρονου μαθητή, που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, ερευνά το FBI.
Το αγόρι επέστρεψε στις 9 Μαρτίου από το σχολείο του στη Νεβάδα των ΗΠΑ, με μια σβάστικα χαραγμένη στην πλάτη. Να σημειωθεί ότι οι δράστες έσκισαν, επίσης, την τσάντα στην οποία κουβαλούσε τον εξοπλισμό για τον σκύλο υπηρεσίας του.
«Ο γιος μου είναι ο μόνος μαθητής που φοράει Kippah στο σχολείο» δήλωσε η μητέρα του αγοριού στο πρακτορείο CoLLive.com και κατήγγειλε ότι αν και ενημέρωσε το σχολείο, δεν έκαναν τίποτα για να βρουν τους δράστες.
Διαβάστε ακόμη
- «Δεν έχουμε συνεργασία με κάποιον κ. Καμπούρη»: Οι διάλογοι-φωτιά και η επίσκεψη στο καζίνο πριν τη σύλληψη
- Καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης: Θα προχωρήσει με βάση τον σχεδιασμό, λέει η κυβέρνηση - Πώς βλέπει τις δηλώσεις Ρούμπιο
- Αποτροπιασμός στην Ηλεία: Πυροβόλησαν στο πρόσωπο αδέσποτο σκύλο - Θα γίνει ευθανασία, αγωνία για δεύτερο ζώο
- Ο Καρβέλας καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Βίσση: Της απαγορεύει να λέει τα εκατοντάδες τραγούδια του