Κόσμος|28.04.2023 16:55

Ταΐλάνδη: 35χρονη serial killer δολοφόνησε 13 ανθρώπους με κυάνιο μέσα σε τρία χρόνια

Newsroom

Μια φρικτή ιστορία αποκάλυψε η αστυνομία της Ταϊλάνδης, η οποία συνέλαβε μια 35χρονη γυναίκα που είναι ύποπτη ότι δολοφονούσε ανθρώπους δηλητηριάζοντας τους με κυάνιο. Στη γυναίκα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, η Sararat Rangsiwuthaporn, 4 μηνών έγκυος, σύζυγος ανώτερου αξιωματούχου της αστυνομίας, συνελήφθη την Τρίτη στην Μπανγκόκ, ύστερα από τις έρευνες που έγιναν σχετικά με τους θανάτους 13 φιλικών της προσώπων και γνωστών της. Οι δολοφονίες πιστεύεται ότι διαπράχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ανάμεσα στα θύματά της είναι πρώην εραστές, καθηγητές και φίλοι της και συνάδελφοι αστυνομικοί του άντρα της, ενώ η αστυνομία υποπτεύεται ότι την βοήθησε η αδερφή της, η οποία είναι φαρμακοποιός.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το BBC, όταν οι συγγενείς ενός εκ των θυμάτων κατήγγειλαν πως τον θάνατό της μετά από ταξίδι που είχε κάνει με τη Rangsiwuthaporn. Οι δυο γυναίκες φίλες είχαν ταξιδέψει στην επαρχία Ρατσαμπούρι, όπου έλαβαν μέρος σε μία βουδιστική τελετή σε ποταμό. Λίγο αργότερα, το θύμα κατέρρευσε στις όχθες και άφησε την τελευταία της πνοή.

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση εντοπίστηκαν ίχνη κυανίου στη σορό της, ενώ είχαν χαθεί προσωπικά της αντικείμενα, όπως το κινητό και η τσάντα της. Οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν σε μια τρομερή αποκάλυψη: ότι η 35χρονη Sararat Rangsiwuthaporn,  την είχε δηλητηριάσει ενώ άλλοι 12 άνθρωποι είχαν επίσης δολοφονηθεί από την ίδια τα τελευταία τρία χρόνια.

Η αστυνομία κατέληξε πως η γυναίκα υποφέρει από ψυχιατρικά προβλήματα ενώ το κίνητρό της πιστεύεται ότι ήταν τα χρήματα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταϊλάνδηειδήσεις τώραserial killerδηλητήριο