Κόσμος|08.03.2019 20:22
Νέα απώλεια για τον Τραμπ: Παραιτήθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας του Λ. Οίκου
NewsroomΟ Μπιλ Σάιν, ο διευθυντής Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου και πρώην επικεφαλής του Fox News, παραιτήθηκε από τη θέση αυτή, ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική κυβέρνηση. Ο Μπιλ Σάιν υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο χθες (Πέμπτη) βράδυ", δήλωσε η Σάρα Σάντερς, εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ.
"Ο Μπιλ συνεχίζει να στηρίζει τον πρόεδρο Τραμπ και το πρόγραμμά του και θα έχει καθήκοντα συμβούλου στην προεκλογική εκστρατεία του 2020 για την επανεκλογή" του Ντόναλντ Τραμπ, πρόσθεσε η Σάντερς.
Διαβάστε ακόμη
- «Καμίνι» και η Κεντρική Ευρώπη: Η Γερμανία και η Πολωνία προετοιμάζονται για 40αρια - «Λιώνουν» Γαλλία, Βρετανία και Ελβετία
- «Πάνω από τους μισούς αγνοούμενους θα είναι νεκροί» : Μάχη με το χρόνο και τους μετασεισμούς δίνουν οι διασώστες στη Βενεζουέλα
- Σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα από πυροβολισμό στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου - Δίνει μάχη για τη ζωή της
- Φωτιά στη Βοιωτία: Στη μάχη εναέρια μέσα - Εστάλη 112