Κόσμος|01.05.2023 11:25

Φρίκη στο Τέξας: Έκαναν με τη βία τατουάζ σε παιδιά - Έτριψαν και έκοψαν το δέρμα τους για να τα σβήσουν

Newsroom

Φρικτό περιστατικό σημειώθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ, με μια μητέρα και τον σύντροφό της να βασανίζουν δύο παιδάκια κάνοντάς τους τατουάζ.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η Megan Mae Farr και ο Gunner Farris κατηγορούνται ότι έδεσαν τα παιδιά και τους έκαναν με τη βία τατουάζ. Στο ένα παιδί φέρεται να έκαναν τατουάζ στο πόδι και στο άλλο στον ώμο.

Οι ερευνητές λένε ότι οι γονείς έδεσαν τα παιδιά με ένα σχοινί, κάλυψαν το στόμα τους με ταινία και τα μάτια τους με ένα πανί καθώς γίνονταν τα τατουάζ.

Μάλιστα, η μητέρα και ο πατριός προσπάθησαν να κρύψουν τα τατουάζ των παιδιών κόβοντας, ξύνοντας και τρίβοντας τις περιοχές με τατουάζ. Προσπάθησαν επίσης να αφαιρέσουν το μελάνι τρίβοντας χυμό λεμονιού πάνω στο κορμί των παιδιών ηλικίας 9 και 5 ετών.

Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών και η θετή μητέρα τους αρχικά είδαν εντοπίσει το τατουάζ και ρώτησαν τη μητέρα των παιδιών για αυτά. Εκείνη γέλασε και έφυγε.

Στη συνέχεια, ο πατέρας των παιδιών κάλεσε την υπηρεσία προστασίας ανηλίκων, η οποία ξεκίνησε έρευνα. Την επόμενη μέρα, τα δύο παιδιά απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους, καθώς και τα δύο μικρότερα αδέρφια τους τα οποία είναι στην πρόνοια.

Η αστυνομία πήρε κατάθεση από τα παιδιά ενώ εντόπισε στην έρευνά της ένα κιτ για τατουάζ.

Η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα  και τον σύντροφό της οι οποίοι κατηγορούνται για κακοποίηση των παιδιών και παράνομη κράτηση. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τατουάζΤέξαςειδήσεις τώρακακοποίηση