Κόσμος|12.05.2023 20:41

Αλβανία: Το παρασκήνιο της σύλληψης του Διονύση Φρέντι Μπελέρη - Τι θα γίνει με την υποψηφιότητά του και τι είπαν στο OPEN οι συνεργάτες του

Newsroom

Για «στημένη προβοκάτσια» κάνουν λόγο οι συνεργάτες του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων.

Τον Ράμα «δείχνουν» συνεργάτες του υποψήφιου δημάρχου

Συγκεκριμένα, κύκλοι κοντά στον Μπελέρη μίλησαν στον Μίλτο Σακελλάρη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και ανέφεραν αρχικά το γεγονός πως ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, φαίνεται πως στοχεύει στην αλβανική Ριβιέρα στην περιοχή της Χειμάρρας. Στο σημείο, που έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ, υπάρχουν τα «φιλέτα» τα οποία έχουν πάρει πάρα πολύ μεγάλη αξία. Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους φαίνεται πώς ο Αλβανός πρωθυπουργός επιθυμεί να επιτεθεί, με αυτό τον τρόπο, στον Φρέντι Μπελέρη. 

Εκτός από αυτό, οι συνεργάτες του υποψηφίου επισημαίνουν ότι τις τελευταίες 15 ημέρες σε δημοσκοπήσεις και μετρήσεις που είχαν γίνει ήταν ξεκάθαρο ότι ο Φρέντι Μπελέρη επρόκειτο να κερδίσει τις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Χειμάρρα, σε δύο μέρες. Όπως σημειώνουν, αυτό ήταν κάτι που το γνώριζαν και οι ίδιοι και η κυβέρνηση του Έντι Ράμα αλλά και η ελληνική κυβέρνηση. Αυτός ήταν και ο λόγος που περίμεναν κάποια προβοκάτσια η οποία, σύμφωνα με τους συνεργάτες Μπελέρη, στόχευε στους 1.400 Έλληνες οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν από την Αθήνα στη Χειμάρρα με πούλμαν για να ψηφίσουν στην περιοχή δίνοντας, φυσικά, ισχυρό προβάδισμα στον Έλληνα υποψήφιο.

Τονίζουν, ακόμη, πως ο Φρέντι Μπελέρη θα είναι κανονικά υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, όπως και να’ χει, και ότι ο Έντι Ράμα, από την περασμένη Κυριακή, είχε επιτεθεί, τουλάχιστον τέσσερις φορές, κατά Μπελέρι σε φιλοκυβερνητικά μέσα, εξαπολύοντας το μένος του κατά του Έλληνα υποψηφίου, όπως λένε οι συνεργάτες του τελευταίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑλβανίαΦρέντυ ΜπελέρηςσύλληψηΧειμάρραΈντι Ράμαειδήσεις τώρα