Κόσμος|14.05.2023 12:11

Σοκαριστικές στιγμές για 13χρονο κορίτσι στις ΗΠΑ: Δέχθηκε επίθεση από καρχαρία και τον γρονθοκόπησε για να γλιτώσει

Newsroom

Ένα γενναίο 13χρονο κορίτσι πολέμησε έναν καρχαρία όταν δέχθηκε επίθεση σε παραλία της Φλόριντα την Πέμπτη και μοιράστηκε την ιστορία για την περιπέτεια που έζησε και παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή.

Η Ella Reed καθόταν σε ρηχά νερά με τη φίλη της κοντά σε μια προβλήτα στην παραλία Fort Pierce Beach όταν ξαφνικά ένιωσε έναν οξύ πόνο στο πλευρό της.

«Ο ίδιος ο καρχαρίας ήταν τόσο ισχυρός. Αυτό ήταν που ένιωσα περισσότερο, επειδή χτυπούσε πολύ δυνατά το στομάχι μου, είπε.

Η Reed δήλωσε στο Local 10 News ότι γρονθοκόπησε τον καρχαρία καθώς την πλησίαζε, αλλά λίγο αφότου ο καρχαρίας κολύμπησε μακριά, κατέληξε να κολυμπήσει ακριβώς προς το μέρος της.

«Δεν με άφηνε ήσυχη, οπότε έπρεπε να χρησιμοποιήσω το χέρι μου, οπότε έπιασε το χέρι μου και το δάχτυλό μου», είπε.

Αφού ο καρχαρίας την πλησίασε για άλλη μια φορά, η Reed φώναξε αμέσως τη μαμά και τον αδελφό της. Η μητέρα της Reed δήλωσε ότι έπαθε σοκ αφού είδε τον καρχαρία να κολυμπά γύρω από την κόρη της.

«Ήταν τρελό γιατί ήταν εντελώς καλυμμένη με αίμα σχεδόν από την κορυφή ως τα νύχια, οπότε δεν μπορούσε να δει τι συνέβαινε», δήλωσε η μητέρα της Reed. Έτρεμε αλλά ήταν ήρεμη.

Η Reed δήλωσε στο Local 10 News ότι έκανε 19 ράμματα αφού την δάγκωσε στο στομάχι, στο χέρι, στο δάχτυλο και στο πάνω μέρος του γονάτου της. «Ήμουν κάπως σοκαρισμένη με όλα όσα συνέβησαν, οπότε δεν πονούσα πραγματικά επειδή η αδρεναλίνη ήταν στα ύψη», είπε.

Το κορίτσι δήλωσε ότι ποτέ δεν φοβήθηκε τον ωκεανό και ακόμη και μετά από αυτή τη συνάντηση, σκοπεύει να ξαναμπεί αμέσως στο νερό.

Πιστεύεται ότι το παιδί το δάγκωσε ένας καρχαρίας ταύρος μήκους περίπου 1,5 με 2,5 μέτρων, ενώ η 13χρονη βρίσκεται πλέον στο σπίτι της προκειμένου να αναρρώσει.

ΦλόριντακαρχαρίαςΗΠΑειδήσεις τώρα