Κόσμος|16.05.2023 21:45

Φρίκη στην Αυστραλία: Καρχαρίας κατασπάραξε σέρφερ - Ψάχνουν ακόμα τη σορό του

Newsroom

Ένα περιστατικό βγαλμένο από ταινία θρίλερ έλαβε χώρα σε παραλία της Αυστραλίας, όπου ένας δάσκαλος που έκανε σέρφινγκ δέχτηκε την επίθεση καρχαρία. Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο καρχαρίας τον άρπαξε, τον έπνιγε στο νερό επί 15 λεπτά και μετά τον κατασπάραξε. Οι διασώστες ακόμα προσπαθούν να εντοπίσουν τη σορό του.

Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο, σε δημοφιλή παραλία της Αυστραλίας. Ο 46χρονος δάσκαλος Σάιμον Μπακανέλο έκανε σερφ, όταν περίπου 50 μέτρα από την ακτή, δέχθηκε επίθεση από καρχαρία, μπροστά στα μάτια των έντρομων πολιτών.

Εκείνη την ώρα, περίπου 16 άτομα, μεταξύ των οποίων ένα 13χρονο αγόρι, βρίσκονταν στο νερό και είδαν μπροστά στα μάτια τους να διαδραματίζεται η φρικιαστική επίθεση. Ο 46χρονος πρόλαβε και προειδοποίησε τους άλλους λουόμενους να κολυμπήσουν πίσω στην ακτή πριν δεχτεί και άλλες επιθέσεις από τον καρχαρία.

«Είδα τη σανίδα του να λιώνει, που σημαίνει ότι ήταν κάτω από το νερό, προσπαθώντας να επιστρέψει στην επιφάνεια. Έφυγε... Είδαμε τον καρχαρία να τον δαγκώνει στην πλάτη», δήλωσε ένα αυτόπτης μάρτυρας.

«Ο καρχαρίας προφανώς τον άφησε να φύγει, όμως επέστρεψε και τον ξανά πήρε για τρίτη φορά», πρόσθεσε.
Εκτιμάται ότι ο 46χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ βρισκόταν κάτω από το νερό. Η σορός του δεν έχει βρεθεί και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

σέρφινγκκαρχαρίαςΑυστραλίαειδήσεις τώρασέρφερ