Κόσμος|21.05.2023 00:30
Μπάιντεν : «Εξακολουθώ να πιστεύω πως θα μπορέσουμε να αποφύγουμε μια στάση πληρωμών»
NewsroomΟ πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα πως εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορέσουν να αποφύγουν τη στάση πληρωμών, μετά την ανακοίνωση από το Λευκό Οίκο πως παραμένουν σοβαρές διαφορές με τους ρεπουμπλικάνους διαπραγματευτές σχετικά με την οροφή του χρέους.
«Εξακολουθώ να πιστεύω πως θα φανούμε ικανοί να αποφύγουμε μια στάση πληρωμών», διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους.
Ο Μπάιντεν έκανε δηλώσεις στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας, όπου συμμετέχει στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7) περισσότερο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών.
Διαβάστε ακόμη
- Στεγαστική προσιτότητα υπό πίεση: Διαρθρωτικές ανισορροπίες σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
- Αποκάλυψη NYT: Πώς θα χτυπήσουν οι ΗΠΑ το Ιράν - Πού προσανατολίζονται τα πλήγματα
- Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου