Κόσμος|23.05.2023 08:55

Αυτοκίνητο στις ΗΠΑ παρέσυρε και σκότωσε άνδρα ενώ βοηθούσε πάπιες στον δρόμο - Τον βιντεοσκοπούσε ο γιος του

Newsroom

Ένας άνδρας στην Καλιφόρνια παρασύρθηκε από αμάξι, ενώ βοηθούσε πάπιες να περάσουν τον δρόμο. Τραγική ειρωνεία αποτελεί ότι ο 12χρονος γιος του τον βιντεοσκοπούσε.

«Βγήκε από το αυτοκίνητο για να βοηθήσει τις πάπιες και όλοι τον χειροκροτούσαν. Στη συνέχεια πέρασε μπροστά από το αυτοκίνητό μας και η μαμά μου του είπε "μπράβο, καλή δουλειά"» περιέγραψε ο 12χρονος γιος του Κέισι Ριβέρα, o όποιος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονη τον παρέσυρε, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.  «Δεν είδα το αυτοκίνητο να τον χτυπάει. Το μόνο που θυμάμαι είναι ο ήχος και η εικόνα του να εκτοξεύεται», είπε ο 12χρονος.

Σε βάρος της 17χρονης οδηγού δεν έχει ασκηθεί μέχρι στιγμής κάποια δίωξη. Η σύζυγος του Ριβέρα έτρεξε αμέσως στο σημείο για να δει τι συνέβη.

«Ο Κέισι ήταν ο πιο καλός σύζυγος και πατέρας. Ακόμα και η τελευταία του πράξη ήταν δείγμα της ευγένειας του. Η οικογένειά του προσπαθεί να συνέλθει και να προχωρήσει μετά από αυτή την τραγική απώλεια» δήλωσε θεία του άτυχου άνδρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλιφόρνιαπαράσυρσηειδήσεις τώραπάπιες