Κόσμος
|
12.03.2019 18:18
Στη Στοκχόλμη επιστρέφει Boeing 737 Max των νορβηγικών αερογραμμών
NewsroomBoeing 737 Max των Νορβηγικών Αερογραμμών με προορισμό το Τελ Αβίβ αλλάζει πορεία και επιστρέφει στη Στοκχόλμη.
Το περιστατικό συμβαίνει τη χρονική περίοδο που μια σειρά από χώρες απαγορεύουν την κυκλοφορία των Boeing 737 MAX 8 στον εναέριο χώρο τους, μετά την πολύνεκρη αεροπορική τραγωδία στην Αιθιοπία.
Η εφημερίδα «Aftonbladet», που δημοσίευσε την είδηση, σημείωσε ότι η απόφαση της εταιρείας να αλλάξει το αεροσκάφος πορεία ελήφθη βάσει οδηγίας της ΕΕ για την ασφάλεια.
Διαβάστε ακόμη
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
- Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
- Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
- Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του