Κόσμος|01.06.2023 20:54

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 12χρονη συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του μικρότερου αδελφού της στις ΗΠΑ

Newsroom

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η Αστυνομία συλλαμβάνει τη 12χρονη που δολοφόνησε τον 9χρονο αδερφό της, μαχαιρώνοντάς τον, στις ΗΠΑ, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, οι κάμερες οι οποίες βρίσκονται στις στολές των αστυνομικών κατέγραψαν τη στιγμή που η 12χρονη από την Τάλσα της Οκλαχόμα συνελήφθη στις 5 Ιανουαρίου για τη δολοφονία του 9χρονου αδερφού της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας των παιδιών, κοιμόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού, στο οποίο έμενε η οικογένεια, όταν η κόρη της την ξύπνησε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, λέγοντας της πως είχε μαχαιρώσει τον αδελφό της.

Το βίντεο ξεκινάει με την 12χρονη να κατεβαίνει τα σκαλιά του σπιτιού, κλαίγοντας και λέγοντας ότι λυπάται πολύ, με την μητέρα σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει στην κόρη της πως καλό θα ήταν να προσευχηθεί να ζει ο αδερφός της. Η μικρή ούσα σε πανικό ζητά επανειλημμένα συγγνώμη, λέγοντας πως δεν ξέρει τι συνέβη και πως ήταν κάτι δαιμονικό.

Στη συνέχεια, η κοπέλα φορώντας χειροπέδες οδηγεί τους αστυνομικούς στο μαχαίρι με το οποίο θεωρείται ότι σκότωσε τον αδελφό της. Το είχε πετάξει από ένα παράθυρο. Αφού μπαίνει στο περιπολικό η 12χρονη ρωτά τον αστυνομικό που τη συνοδεύει για το εάν θα πάει φυλακή, με τον αστυνομικό να της απαντά πως είναι πολύ νωρίς για να της πουν κάτι τέτοιο. Η έφηβη φαίνεται να αντιλαμβάνεται τον αντίκτυπο της πράξης της, αφού ακούγεται να λέει πως κατέστρεψε τη ζωή της. Μάλιστα η κοπέλα ρωτά αν οι χειροπέδες είναι απαραίτητες, “είμαι καλό παιδί” αναφέρει.

Η μητέρα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με την αστυνομία, εξηγεί πως η κόρη της δεν είχε επιδείξει ποτέ επιθετική συμπεριφορά, έως ότου ξεκίνησε να παίρνει φαρμακευτική αγωγή, την οποία είχε σταματήσει για περισσότερο από ένα χρόνο. Η ίδια αρνείται να καταλάβει τον λόγο που είχε τόσο μίσος απέναντι στον αδελφό της και του επιτέθηκε τη στιγμή που το άτυχο αγόρι κοιμόταν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟκλαχόμαδολοφονίαΗΠΑσύλληψηειδήσεις τώρα