Κόσμος|07.06.2023 19:30

Βρετανία: Τρομακτικές εικόνες από την παράσυρση 9χρονου αγοριού από τον άνεμο – Έπεσε στο κενό από ύψος 6 μέτρων

Newsroom

Εννιάχρονο αγόρι στο Λίβερπουλ της Βρετανίας παρασύρθηκε από τον άνεμο και έπεσε στο κενό από ύψος έξι μέτρων. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Το παιδί βρισκόταν σε φαστιβάλ και είχε μπει σε μια φουσκωτή μπάλα «ζορμπ» όταν συνέβη το περιστατικό.

Το μικρό παιδί βρέθηκε στο Φεστιβάλ Τροφίμων και Ποτών του Σάουθπορτ, στο Μέρσεϊσαϊντ, την Κυριακή. Εκεί, συμμετείχε σε εκδήλωση «ζόρμπινγκ», ωστόσο, βρέθηκε ξαφνικά στον αέρα, λόγω μιας ισχυρής ριπής ανέμου.

«Η μπάλα απογειώθηκε από την πισίνα με το παιδί μέσα»

Έγινε αεροδιακομιδή του παιδιού στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, καθώς αυτό υπέστη πολλαπλά τραύματα. Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι, ευτυχώς, δε διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Το βίντεο, το οποίο έχει περισσότερες από 5.000 προβολές στο Twitter, δείχνει άλλα παιδιά στις φουσκωτές τους  μπάλες , όταν ξαφνικά εμφανίζεται το νεαρό αγόρι στον αέρα. Στη συνέχεια πέφτει στο έδαφος από μεγάλο ύψος.

«Υπήρξε μια ριπή ανέμου, και η φουσκωτή μπάλα ζορμπ απογειώθηκε από την πισίνα με το αγόρι μέσα. Η μπάλα στη συνέχεια έπεσε και έσκασε μετά την πρόσκρουση αφήνοντας το αγόρι στο έδαφος», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. Ταυτόχρονα σηκώθηκε από το έδαφος λόγω του ανέμου και δεύτερη μπάλα ζορμπ με ένα παιδί μέσα, αλλά ευτυχώς αυτό το παιδί δεν έπαθε τίποτα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρετανίααέραςειδήσεις τώρααγόριπαράσυρση