Συναγερμός στη Ρωσία: Συνετρίβη drone σε κατοικημένη περιοχή - Εικάζεται ότι μετέφερε εκρηκτικά
NewsroomΣυναγερμός σήμανε στη Ρωσία καθώς όπως μεταδίδει το RT, μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπεσε σε κτίριο κατοικιών στην πόλη Βορονέζ την Παρασκευή, τραυματίζοντας τουλάχιστον δύο άτομα, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής Αλεξάντρ Γκούσεφ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εικόνες που φέρεται να τραβήχτηκαν στον τόπο του συμβάντος δείχνουν έναν τοίχο του κτιρίου να έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, πιθανότατα από την πρόσκρουση. Ορισμένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος μετέφερε εκρηκτικά και αναχαιτίστηκε από την αεράμυνα πριν πέσει.
Την περασμένη εβδομάδα, τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη συνετρίβησαν στη Μόσχα, χτυπώντας πολλά κτίρια κατοικιών.
Η Ρωσία κατηγόρησε την Ουκρανία για την εκτόξευση του drone , χαρακτηρίζοντας το περιστατικό τρομοκρατική ενέργεια.
Η περιφέρεια Βορονέζ βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Ρωσίας, σχετικά κοντά στα ελεγχόμενα από το Κίεβο εδάφη. Τα ουκρανικά στρατεύματα εξαπολύουν τακτικές διασυνοριακές επιθέσεις από την έναρξη της ένοπλης σύγκρουσης με τη Ρωσία.
- Πώς διαβάζουν στη Νέα Δημοκρατία τις δημοσκοπήσεις - Πόσο πιθανές είναι οι τρίτες κάλπες
- Τουρκία: Τι συζητήθηκε στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας – Φόβοι για αμερικανική προσφορά «παγίδα» για τα F-16
- Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας - Χωρίς τις αισθήσεις του ένας άνδρας
- Ρήγμα Αταλάντης - Όταν βασίλεψε η κόλαση: Τα πτώματα έμειναν άταφα, έπεσαν μετόπες από το Ζάππειο και την Πύλη Αδριανού
- Χρέη σε δήμους: Τέλος χρόνου για ρύθμιση οφειλών σε έως 72 δόσεις - Οι προϋποθέσεις
- IRIS: Το 2027 μπαίνει και στις επιχειρήσεις - Το επόμενο μεγάλο βήμα
- Marfin: Τι περιμένουν να απαντήσει η 46χρονη που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ - Ακόμα και αύριο η ερυθρά αγγελία
- Θρήνος για πρώην μπασκετμπολίστα: Νεκρός από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια τουρνουά στη Νέα Υόρκη
- Περιορίστηκε η φωτιά σε κτίριο του θεάτρου Badminton στο Πάρκο Γουδή - Οι πυκνοί καπνοί πάνω από την Αθήνα και το «112»