Κόσμος|22.06.2023 12:33

Στα ΗΑΕ ο Τούρκος ΥΠΟΙΚ την ημέρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας - Η κυβέρνηση αναζητά ζεστό χρήμα

Μαρία Ζαχαράκη

Ο αντιπρόεδρος Τζεβντέτ Γιλμάζ και ο υπουργός Οικονομικών Μεχμέτ Σιμσέκ ταξίδεψαν σήμερα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε αναζήτηση ζεστού χρήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο ονόματα ταξίδεψαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την ημέρα που η Κεντρική Τράπεζα πρόκειται να ανακοινώσει την απόφαση για τα επιτόκια.

Ο αντιπρόεδρος Τζεβντέτ Γιλμάζ και ο υπουργός Οικονομικών Μεχμέτ Σιμσέκ ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα Άμπου Ντάμπι για μονοήμερη επίσκεψη εργασίας ενόψει της επίσκεψης του προέδρου του AKP Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

Οι Γιλμάζ και Σιμσέκ, οι οποίοι θα έχουν σειρά συναντήσεων, θα συναντηθούν στη συνέχεια με τον πρόεδρο των ΗΑΕ Mohammed bin Zayed Al Nahyan.

Ο σεΐχης Mansur bin Zayed Al Nahyan, αντιπρόεδρος των ΗΑΕ, θα συμμετάσχει επίσης στη συνάντηση όπου θα αξιολογηθούν οι ευκαιρίες οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουρκίαειδήσεις τώραΗΑΕ