Κόσμος|28.06.2023 09:15

Φρικιαστικό έγκλημα στη Νέα Υόρκη: Πατέρας δολοφόνησε το τριών εβδομάδων μωρό του με τόξο

Newsroom

Αποτροπιασμός από τη δολοφονία ενός μωρού μόλις τριών εβδομάδων στη Νέα Υόρκη. Για το στυγερό έγκλημα φέρεται να ευθύνεται ο πατέρας του παιδιού, Patrick Proefriedt, ο οποίος κατηγορείται πως το σκότωσε με ένα τόξο.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Broome γνωστοποίησε ότι ένας άνδρας από τη Νέα Υόρκη συνελήφθη και κατηγορείται ότι σκότωσε το μωρό με τόξο -όπως φαίνεται, ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του, σύμφωνα με το Sky News.

Η αστυνομία και οι γιατροί που ανταποκρίθηκαν σε κλήση στο 911 το πρωί της Δευτέρας έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν την τραυματισμένη γυναίκα και το παιδάκι της σε ένα σπίτι στην πόλη Colesville. Ο Patrick Proefriedt φέρεται να έριξε με το τόξο μετά από καυγά.

Το βέλος του τόξου χτύπησε το βρέφος στον κορμό πριν τραυματίσει τη γυναίκα στο στήθος. Οι τραυματιοφορείς επιχείρησαν να σώσουν το μωρό, αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για περίθαλψη, αλλά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες για την κατάστασή της.

Ο φερόμενος ως δράστης λίγη ώρα μετά βρέθηκε σε δάσος και συνελήφθη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΝέα Υόρκημωρόδολοφονία