Κόσμος|03.07.2023 00:31
Η Βαρσοβία θα ενισχύσει τις δυνάμεις ασφαλείας στα σύνορα με τη Λευκορωσία
NewsroomΗ Πολωνία θα στείλει 500 αστυνομικούς στα σύνορά της με τη Λευκορωσία, δήλωσε σήμερα ο Πολωνός υπουργός Εσωτερικών Μάριους Καμίνσκι.
Η Πολωνική Συνοριοφυλακή ανακοίνωσε σήμερα πως 187 άνθρωποι προσπάθησαν χθες, Σάββατο, να περάσουν παράνομα στην Πολωνία από τη Λευκορωσία.
«Εξαιτίας της τεταμένης κατάστασης στα σύνορα με τη Λευκορωσία, αποφάσισα να ενισχύσω τις δυνάμεις μας με 500 Πολωνούς αστυνομικούς από μονάδες πρόληψης του εγκλήματος και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας», έγραψε ο Καμίνσκι στο Twitter.
«Θα ενωθούν με τους 5.000 συνοριοφύλακες και τους 2.000 στρατιώτες που φρουρούν την ασφάλεια των συνόρων», πρόσθεσε ο πολωνός υπουργός.
Διαβάστε ακόμη
- Red code σε επτά περιοχές και διαδοχικά μηνύματα από το 112 - Live η εξέλιξη της κακοκαιρίας με έντονα φαινόμενα
- Η πρώτη φωτογραφία της Κρήτης από την Αττική από τον άνθρωπο που ενώνει τις βουνοκορφές της Ελλάδας
- Μια αθέμιτη πολιτική πράξη του Ελευθέριου Βενιζέλου: Όταν πρότεινε τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ, για Νόμπελ Ειρήνης!
- Η σοκαριστική ιστορία 20χρονου στην Ινδία που ακρωτηρίασε το πόδι του για μια θέση στην Ιατρική