Κόσμος|03.07.2023 21:52

Θρίλερ με γυναίκα και τον γιο της που έπεσαν από πλοίο στη Βαλτική: Η μητέρα μπορεί να σκότωσε τον γιο της και να αυτοκτόνησε, λένε οι αρχές

Newsroom

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο μιας Πολωνής και του 7χρονου γιου της που έπεσαν από πλοίο στη Βαλτική Θάλασσα.

Οι πολωνικές αρχές ανακοίνωσαν ότι η μητέρα μπορεί να δολοφόνησε τον γιο της ρίχνοντάς τον στη θάλασσά και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Το αρχικό σενάριο ήθελε τη μητέρα να πηδάει στα νερά για να σώσει τον γιο της, ωστόσο αυτό δεν επαληθεύεται από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με τη Daily Mail. Έτσι οι αρχές ερευνούν την υπόθεση ως δολοφονία και αυτοκτονία.

Στο πλοίο επέβαιναν 310 άτομα και τη στιγμή που μητέρα και γιος βρέθηκαν στη θάλασσα βρισκόταν στη μέση της διαδρομής προς την Γκντίνια της Πολωνίας από την Καρλσκρόνα της Σουηδίας.

Μετά από περίπου μία ώρα εντοπίστηκαν από ελικόπτερο στα παγωμένα νερά της Βαλτικής και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου άφησαν τις τελευταίες τους πνοές.

Η Paulina, η μητέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, καταγόταν από το Γκρούντζιατζ και μεγάλωνε μόνη της τον γιο της Lech. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι το παιδί βρισκόταν σε καροτσάκι. 

«Τα κάγκελα είναι στο ύψος του στήθους μου και είμαι 1,80, οπότε η πτώση δεν μπορεί να συνέβη τυχαία. Είτε το παιδί σκαρφάλωσε και το τράνταγμα ή το κούνημα του πλοίου το έκανε να χάσει την ισορροπία του, είτε πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας», δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Πολωνός ειδικός στα θέματα διάσωσης Michal Mieczkowski.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

πλοίοΠολωνίαδολοφονίαειδήσεις τώρα