Βίασαν τετράχρονο κορίτσι σε νοσοκομείο στην Ινδία
NewsroomΤο απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, 3 Νοεμβρίου, σε νοσοκομειακή μονάδα κοντά στην πρωτεύουσα της επαρχίας, Uttar Pradesh, Lucknow.
Ο βιασμός του κοριτσιού από τους πέντε άνδρες αποκαλύφθηκε όταν την επομένη, η τετράχρονη περιέγραψε στη γιαγιά της όσα είχε ζήσει το προηγούμενο βράδυ.
Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για τέσσερις ημέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας. Όταν, όμως, έμεινε για λίγη ώρα μόνο του, οι πέντε άνδρες τη βίασαν.
Η αστυνομία προχώρησε αμέσως στη σύλληψη ενός άντρα, ενώ ψάχνει για τους άλλους τέσσερις. Παράλληλα, οι Αρχές συγκεντρώνουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου, το οποίο βρίσκεται 220 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης.
Η νέα υπόθεση βιασμού φέρνει εκ νέου στην επιφάνεια το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μεγάλη χώρα της Ασίας, καθώς οι βιασμοί αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, ακόμη και σε δημόσιους χώρους.
- Τα τρομακτικά χειροκροτήματα εργαζομένων της «Βιολάντα», οι βολές του Σαμαρά για «ξέπλυμα» της Τουρκίας και η δουλειά που θα αναλάβει ο Μπλερ στον Κυριακού
- Γιατί οι βροχές δεν «ξεδίψασαν» την Αττική; Το παράδοξο του φετινού χειμώνα και τα νούμερα
- Στο «ραντάρ» της ΣΤΑΣΥ οι 40 πεζογέφυρες των Γραμμών 1 και 3: «Σκανάρισμα» για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια
- Επιχείρηση προσέγγισης των 20ρηδων από την κυβέρνηση - Έρχονται νέα μέτρα για την Gen Ζ