Πέταξε αυγό σε Αυστραλό γερουσιαστή γιατί κατηγόρησε τους μουσουλμάνους
NewsroomΤην έντονη αντίδραση ενός νεαρού προκάλεσαν οι ισχυρισμοί Αυστραλού γερουσιαστή ο οποίος είπε ότι για το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία ευθύνεται η μετανάστευση των μουσουλμάνων.
Αποτέλεσμα ήταν ο νεαρός ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη, να σπάσει ένα αυγό στο κεφάλι του γερουσιαστή Φρέιζερ Ανινγκ την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες.
Η αντίδραση του γερουσιαστή ήταν να χαστουκίσει τον νεαρό δυο φορές πριν δυο αστυνομικοί πέσουν πάνω του και τον ακινητοποιήσουν
Ο γερουσιαστής μιλώντας για το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία μίλησε για «εντεινόμενο φόβο για την αυξανόμενη παρουσία μουσουλμάνων», τόσο στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία.
Η στιγμή όταν αστυνομικοί έχουν ακινητοποιήσει στο έδαφος τον νεαρό, με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών