Ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό στις ΗΠΑ: Ζευγάρι κατηγορείται ότι απήγαγε και βίαζε 18χρονη
NewsroomΈνα ζευγάρι από το Τέξας των ΗΠΑ κατηγορείται για την απαγωγή και τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό 18χρονης. Πρόκειται για 31χρονο Jose Reyes και την 29χρονη Jaqueline Macias οι οποίοι συνελήφθησαν καθώς το θύμα κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι τους στο Χιούστον.
Η 18χρονη είπε στις Αρχές ότι είχε συναντήσει τον Reyes πριν ένα μήνα κι ότι την έπεισε να τον ακολουθήσουν στο σπίτι του, όπου την κράτησαν αιχμάλωτη για περίπου 30 ημέρες. Τελικά, την Κυριακή όταν εγκατέλειψαν το σπίτι, κατάφερε να βγει από το παράθυρο και να ζητήσει βοήθεια στη γειτονιά.
«Κάποια στιγμή αφού ουσιαστικά άρχισαν να κρατούν την κοπέλα παρά τη θέλησή της, άρχισαν να της επιτίθενται σεξουαλικά» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, ο αστυφύλακας της κομητείας Χάρις Μαρκ Χέρμαν.
Ο Reyes και η Macias κατηγορούνται για απαγωγή και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αλλά οι Αρχές σημειώνουν πως είναι πολύ πιθανό να τους επιβληθούν και άλλες κατηγορίες όσο προχωρά η έρευνα.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να προσδιορίσουν τη σχέση του θύματος με τους δύο κατηγορουμένους και εάν η κοπέλα είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη.
- Leon of Athens στο ethnos.gr: «Αγαπώ το Παγκράτι, δεν θεωρώ ότι έχει αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του»
- Marfin: «Είμαι αθώα» - Επιστρέφει αυτοβούλως από τη Βρετανία η 46χρονη για να καταθέσει
- Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά η συνεδρίαση της ΚΕ παρά τη μικρή προσέλευση
- Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» της Πάολας Ρεβενιώτη - Σε κλίμα συγκίνησης η πολιτική κηδεία της στο Α' Νεκροταφείο