Κόσμος|21.07.2023 19:12
Φωτιά τώρα: Στέλνει 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο η Τουρκία
NewsroomΔύο αμφίβια πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο θα στείλει η Τουρκία στην Ελλάδα ως συνδρομή για τις φωτιές που συνεχίζουν να κατακαίουν στη χώρα μας.
«Κατόπιν οδηγιών του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 1 πυροσβεστικό ελικόπτερο που είναι εγγεγραμμένα στον κατάλογο της Γενικής Διεύθυνσης Δασών του Υπουργείου Γεωργίας και Δασών μαζί με τα πληρώματά τους θα σταλούν στην Ελλάδα. Αμφίβια αεροσκάφη με αποτελεσματική ικανότητα ελιγμών και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο που παράγονται με εγχώριους και εθνικούς πόρους θα χρησιμοποιηθούν στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών» αναφέρεται στην ανάρτηση της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της Τουρκικής προεδρίας στο Twitter.
Διαβάστε ακόμη
- Πανελλήνιες στην «κόκκινη σφαίρα»: Οι κρίσεις πανικού, τα social media και η βουβή κραυγή των εφήβων
- Συνέδριο ΝΔ: Τα μηνύματα, τα «καρφιά» και οι «καυτές» ατάκες - Τι είπαν τα πρωτοκλασάτα στελέχη
- Η Κούβα στο στόχαστρο του Τραμπ: Ενεργειακή ασφυξία και φόβοι για αμερικανική επέμβαση
- Είναι η Ταϊβάν ανόητε… Η επίσκεψη του Τραμπ στην Κίνα, η συνάντηση Νίξον-Μάο το ‘72 και η Χούντα της Αθήνας είχαν κοινό σημείο αναφοράς