Κόσμος|21.07.2023 22:35

Σοκ στον κόσμο του bodybuilding: Τα βάρη «πλάκωσαν» influencer του αθλήματος και τον σκότωσαν

Newsroom

Τη ζωή του έχασε ο γνωστός bodybuilder Τζάστιν Βίκι, όταν επιχείρησε να κάνει σκουάτ με μπάρα βάρους 210 κιλών. Ο influencer του αθλήματος φαίνεται ότι ξεπέρασε τις δυνατότητές του και έχασε την ισορροπία του. Όταν έπεσε στο πάτωμα, η μπάρα πλάκωσε τον αυχένα του. Το περιστατικό συνέβη στις 15 Ιουλίου σε γυμναστήριο της Ινδονησίας.

 

Ο Βίκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κάταγμα στον αυχένα και συμπίεση σε ζωτικά νεύρα που συνδέονται με την καρδιά και τους πνεύμονες. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, που τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο, ο 33χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Έλεγε στους ασκούμενους να μην ξεπερνούν τις δυνατότητες του σώματός τους

 

Στο κόσμο του bodybuilding η είδηση του θανάτου του αθλητή προκάλεσε σοκ και κύμα συγκίνησης. Πολλοί φίλοι του έγραψαν αποχαιρετιστήρια μηνύματα στα social media.

 

Γνωστός για το πάθος του με το άθλημα, ο Βίκι εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής και προσωπικός γυμναστής. Είχε 30.000 ακολούθους στον λογαριασμό του στο Instagram, μέσω του οποίου συνήθιζε να δίνει συμβουλές για την εκγύμναση και τη διατροφή. Πάντα συνήθιζε να δίνει οδηγίες στους ασκούμενους να μην ξεπερνούν τις δυνατότητες του σώματός τους.

νεκρόςinfluencerαθλητήςbodybuildingειδήσεις τώρα