Κόσμος|25.07.2023 08:27

Απίστευτο σκηνικό σε αγώνα μποξ: Πέταξε λουκάνικα στον μουσουλμάνο αντίπαλο του

Newsroom

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για αγώνα της Misfits Boxing την Παρασκευή στις ΗΠΑ. Ο ακροδεξιός YouTuber Άλεξ Στάιν πέταξε λουκάνικα στον αντίπαλο του, ο οποίος είναι μουσουλμάνος. Ο Στάιν θα συμμετείχε σε ένα αγώνα ενάντια στον tik toker Μο Ντίν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου σηκώθηκε όρθιος και απευθυνόμενος στον Μο Ντίν είπε, «Σου έφερα ένα μικρό δώρο γιατί ξέρω ότι σου αρέσουν τα χοτ ντογκ». Στη συνέχεια του πέταξε λουκάνικα. 

Ματαιώθηκε ο αγώνας

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα ο αγώνας ματαιωθεί, ενώ η Misfits Boxing διέκοψε το συμβόλαιο της με τον Στέιν, με τον youtuber να δημοσιεύει στο twitter την επιστολή καταγγελίας που έλαβε. 

«Αγαπητέ κ. Στέιν, στη συνέντευξη Τύπου πετάξατε λουκάνικα, που πιστεύεται ότι ήταν χοιρινό κρέας, στον κ. Mohammad Kubba a/k/a Mo Deen, τον προγραμματισμένο αντίπαλό σας, προκαλώντας καυγά μεταξύ του κ. Kubba και εσάς. Ο καυγάς αυτός προκάλεσε την καταστροφή της σκηνής της συνέντευξης Τύπου. Έχετε δυσφημίσει το όνομα και τη φήμη της Misfits Boxing,  των μετόχων της και των συνεργατών της». 

Από γαλοπούλα τα λουκάνικα

Τελικά,  ο youtuber αποκάλυψε ότι τα λουκάνικα ήταν παρασκευασμένα από γαλοπούλα και όχι από χοιρινό, αλλά η Misfits Boxing  δέν έδειξε την διάθεση να υπαναχωρήσει. 

Από την πλευρά του Μο Ντίν  δήλωσε συντετριμμένος επειδή «ο αγώνας μου ακυρώνεται εξαιτίας των πράξεων κάποιου άλλου και δεν έχω την ευκαιρία να σπάσω τα μούτρα αυτού του τύπου»

μποξλουκάνικαΗΠΑαγώναςειδήσεις τώρα