Σκληρές εικόνες από την έκρηξη σε πολιτική συγκέντρωση στο Πακιστάν - Περισσότεροι από 40 νεκροί και τουλάχιστον 150 τραυματίες
NewsroomΠανικός επικράτησε μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε συγκέντρωση κόμματος στο Πακιστάν.
Στα βίντεο που έχουν έρθει στη δημοσιότητα φαίνονται ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο και άτομα αιμόφυρτα να μεταφέρονται για τις πρώτες βοήθειες.
Οι πακιστανικές αρχές έχουν επιβεβαιώσει ότι περισσότερα από 40 άτομα έχασαν τις ζωές του ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 150.
Η έκρηξη σημειώθηκε σε συγκέντρωση του ισλαμιστικού κόμματος amiat Ulema-e-Islam - Fazl (JUI) στο Bajur.
Οι αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή και έχουν προειδοποιήσει ότι ο αριθμός των νεκρών πιθανόν να αυξηθεί. Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη και η αστυνομία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τα αίτια της έκρηξης.
Τοπικοί αξιωματούχοι λένε πως μεταξύ των νεκρών είναι και ο σκληροπυρηνικός κληρικός και πολιτικός ηγέτης του JUI, Maulana Ziaullah.
- Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
- Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
- Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας