Κόσμος|31.07.2023 12:40

Οργή στις ΗΠΑ: Χτύπησαν μέχρι θανάτου τον 5χρονο γιο τους - Το παιδί υπέστη πολλά βασανιστήρια και κατέρρευσε

Newsroom

Σοκ προκαλεί η υπόθεση της δολοφονίας ενός 5χρονου από την Πενσυλβάνια από τους θετούς γονείς του. Το παιδί είχε πεθάνει τον Φεβρουάριο και οι κηδεμόνες του συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα αφού οι γιατροί ανέφεραν στην έκθεσή τους πως το αγοράκι έφερε σημάδια φρικτής κακοποίησης και βασανιστηρίων.

Η Λόρεν και ο Τζέικομπ Μαλομπέρτι, από το Ντέλμοντ, κατηγορήθηκαν την Πέμπτη για ανθρωποκτονία για τον θάνατο του μικρού Λάντον Μαλομπέρτι στις 7 Φεβρουαρίου.

«Ο Λάντον υπέστη θλαστικό τραύμα από αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι και τον λαιμό, στον κορμό του και στα άκρα του», δήλωσε η εισαγγελέας της κομητεία, σε συνέντευξη Τύπου που ανακοίνωσε τις κατηγορίες.

Το ζευγάρι μετέφερε το μελανιασμένο παιδί στο νοσοκομείο στις 30 Ιανουαρίου, αφού αυτό έχασε τις αισθήσεις του. Πέθανε περίπου μια εβδομάδα αργότερα, αναφέρει η New York Post

Ο μικρός Λάντον υπέστη σοβαρή κακοποίηση από την θετή του οικογένεια που τον άφησε ανίκανο να σταθεί όρθιος, να φάει ή να πιει.

Στη συνέχεια, οι γονείς ξεκίνησαν μια εκστρατεία GoFundMe και συγκέντρωσαν περισσότερα από 5.000 δολάρια για τα έξοδα κηδείας του παιδιού, δήλωσαν οι ερευνητές

Ένας γιατρός στο Νοσοκομείο Παίδων UPMC δήλωσε ότι ο 5χρονος υπέστη τρεις εγκεφαλικές αιμορραγίες και πως ο εγκέφαλός του είχε «εξαφανιστεί».

Η Λόρεν και ο σύζυγός της, ένας 33χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, περίμεναν μια ολόκληρη ημέρα για να μεταφέρουν το αγόρι στο νοσοκομείο και είπαν στους γιατρούς πως το παιδί είχε περάσει κορονοϊό και για αυτό δεν ένιωθε καλά.

Οι γιατροί είπαν ότι το παιδί είχε μώλωπες νέες και παλιές και ενδείξεις τραυματισμού από «πολλαπλά επεισόδια σωματικής κακοποίησης».

«Οι τραυματισμοί του προκάλεσαν μεγάλο πόνο τη στιγμή που προκλήθηκαν, με έκπτωση της λειτουργικότητας, συμπεριλαμβανομένης της αδυναμίας να σταθεί όρθιος, της αδυναμίας να φάει ή να πιει και της απώλειας συνείδησης», αναφέρεται στην καταγγελία.

Η 34χρονη, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα φαίνεται πως έδειχνε ένα μίσος για το 5χρονο.

Τα πέντε αδέλφια του φέρονται να είπαν στην αστυνομία ότι τον χτυπούσε με το χέρι της και ένα ξύλινο κουτάλι ή τον ψέκαζε με ένα μπουκάλι σπρέι, ενώ εκείνος έκλαιγε.

Τα παιδιά ανέφεραν ότι η μητέρα τους χτυπούσε τον Λάντον μόνο επειδή ήταν άτακτος και οι πρώην συνάδελφοι της γυναίκας είπαν ότι «μισούσε» τον γιο της και έλεγε πως «είναι δύσκολο να τον αγαπήσεις», σύμφωνα με την καταγγελία.

Τα μηνύματα μεταξύ του ζευγαριού από τον Απρίλιο του 2022 μέχρι τον θάνατο του αγοριού ήταν γεμάτα περιφρόνηση για το παιδί, είπαν οι ερευνητές. Η Λόρεν μάλιστα έστειλε μια φορά μήνυμα ότι θα τον σκότωνε, ανέφερε το CBS-Pittsburgh.

δολοφονίαΗΠΑνεκρό παιδίκακοποίησηειδήσεις τώρα