Κόσμος|02.08.2023 22:12

Συναγερμός στο Καπιτώλιο: Αναφορές για ένοπλο σε κτίριο της Γερουσίας – Εκκενώσεις γραφείων

Newsroom

Η αστυνομία, έχει αποκλείσει και εκκενώσει κτίριο γραφείων Ράσελ, της Γερουσίας στην Ουάσιγκτον μετά από αναφορές για πιθανό ένοπλο, δήλωσαν δύο αξιωματούχοι των αρχών επιβολής του νόμου στο NBC News.

Οι αναφορές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί και οι αστυνομικοί της Αστυνομίας του Καπιτωλίου εξακολουθούν να ερευνούν την περιοχή.

Η Αστυνομία του Καπιτωλίου των ΗΠΑ έγραψε στο Twitter την Τετάρτη ότι οι αστυνομικοί της έκαναν έρευνα μέσα και γύρω από το κτίριο γραφείων της Γερουσίας σε απάντηση σε «ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα στο 911».

«Παρακαλείσθε να μείνετε μακριά από την περιοχή, καθώς εξακολουθούμε να διεξάγουμε έρευνα. Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε με το κοινό εδώ», έγραψε η υπηρεσία στο Twitter.

Σε μια επόμενη ανάρτηση στο Twitter, η αστυνομία του Καπιτωλίου ανέφερε: «Εάν βρίσκεστε μέσα στα κτίρια της Γερουσίας, όλοι όσοι βρίσκονται μέσα θα πρέπει να προφυλαχθούν, καθώς η αναφορά αφορούσε πιθανό ενεργό δράστη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχουμε επιβεβαιωμένες αναφορές για πυροβολισμούς».

ένοπλοςαστυνομίαειδήσεις τώραΚαπιτώλιο