Κόσμος|04.08.2023 13:46

Αίρεται ο κατ' οίκον περιορισμός του influencer Andrew Tate που κατηγορείται για trafficking - Τι αποφάσισε το δικαστήριο του Βουκουρεστίου

Newsroom

Το εφετείο του Βουκουρεστίου διέταξε την άρση του κατ’οικον περιορισμού που είχε τεθεί στον Andrew Tate και στον αδελφό του Tristan, οι οποίο κατηγορούνται για trafficking.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα οι δύο κατηγορούμενοι άσκησαν έφεση κατά μιας δικαστικής απόφασης που ελήφθη τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για άλλες 30 ημέρες.

Το εφετείο θέτει τώρα τα δύο αδέλφια υπό δικαστικό έλεγχο.  «Αντικαθίσταται το μέτρο του κατ' οίκον περιορισμού με αυτό του δικαστικού ελέγχου για περίοδο 60 ημερών από τις 4 Αυγούστου έως τις 2 Οκτωβρίου», αναφέρει σχετικό έγγραφο.

Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτή στον Andrew και τον Tristan Tate θα απαγορεύεται να ταξιδεύουν έξω από το Βουκουρέστι.

Ο 36χρονος Andrew. ο οποίος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προωθεί σε μεγάλο βαθμό μισογυνιστικές απόψεις και μέσω αυτών έχει πάρει τεράστια δημοφιλία συνελήφθη στις 29 Δεκεμβρίου στο Βουκουρέστι μαζί με τον Tristan και δύο  Ρουμάνες – τη Λουάνα Ραντού, 32 ετών και την Τζορτζίνα Ναγκέλ, 28 ετών – ως ύποπτοι για διάφορα αδικήματα και τη σύσταση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος για την εκμετάλλευση θυμάτων.

ειδήσεις τώραΒουκουρέστιinfluencertraffickingΡουμανία