Μπορέλ: Η κλιματική αλλαγή είναι μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα και αποτελεί απειλή για την ασφάλεια παγκοσμίως
NewsroomΗ κλιματική αλλαγή είναι μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα και αποτελεί απειλή για την ασφάλεια παγκοσμίως αναφέρει με ανάρτησή του στο Twitter ο Ζοζέπ Μπορέλ.
Ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ, επισήμανε ότι η Ένωση «παραμένει προσηλωμένη στη στήριξη των πληγέντων, από τις πυρόπληκτες περιοχές στην Ελλάδα έως τα θύματα των τυφώνων στις Φιλιππίνες».
Αναλυτικά η ανάρτηση Μπορέλ για την κλιματική αλλαγή:
«Αυτό το καλοκαίρι, οι φυσικές καταστροφές προκαλούν καταστροφές σε όλο τον κόσμο, θέτοντας σε κίνδυνο ζωές και καταστρέφοντας σπίτια και μέσα διαβίωσης. Σε όλη τη Μεσόγειο, οι πυρκαγιές προκαλούν όλεθρο. Η Σλοβενία και η Γεωργία έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από πλημμύρες και κατολισθήσεις.
Η κλιματική αλλαγή είναι μια αναμφισβήτητη πραγματικότητα και αποτελεί απειλή για την ασφάλεια παγκοσμίως. Η ΕΕ παραμένει προσηλωμένη στη στήριξη των πληγέντων, από τις πυρόπληκτες περιοχές στην Ελλάδα έως τα θύματα των τυφώνων στις Φιλιππίνες».
- Η Αθήνα απαντά στον Φιντάν για την ηλεκτρική διασύνδεση: «Η Ελλάδα έπραξε αυτό που όφειλε»
- Παράνομο εργαστήριο μετάλλων στο κέντρο της Αθήνας - Έλιωνε καλώδια για να αποσπά τον χαλκό
- Ανάκληση για 376 επαγγελματικά Ford στην Ελλάδα
- Καλή η τεχνητή νοημοσύνη, αλλά γιατί δεν μπορεί να σκεφτεί όπως ο άνθρωπος;