Κόσμος
|
13.08.2023 11:28
«Η γρηγορότερη ας νικήσει»: Διαγωνισμός φαγητού για γάτες στην Ταϊλάνδη
NewsroomΈναν πρωτότυπο διαγωνισμό κατοικίδιων φιλοξένησε η ετήσια pet expo της Ταϊλάνδης. Σαράντα τέσσερις γάτες κλήθηκαν να φάνε όσο πιο γρήγορα μπορούσαν το φαγητό τους.
Πλάνα από τον διαγωνισμό δείχνουν τα χαριτωμένα τετράποδα με τις μουσούδες στα μπολ. Η γάτα με το πιο δυνατό στομάχι που αναδείχθηκε σε νικήτρια κέρδισε δωρεάν ζωοτροφή για τρεις μήνες.
Διαβάστε ακόμη
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
- Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»